søndag 15. mars 2015

Harry Potter and The Chamber of Secrets

Dette er den andre boken om eventyrene om Harry Potter, nå må han igjen kjempe mot det onde. Denne gangen er hans fiende så sterk, at håpet å vinne er nesten borte. Skolen for hekseri og trolldom "Hogvarts" skjer det igjen forskjellige trolldommer. Noen mystiske vesener angriper studentene og lærerne mistenker et mystisk monster som bor i det legendariske Chamber of Secrets. Harry Potter og vennene hans vil løse gåten om Chamber of Secrets, og nå må Harry igjen kjempe med Lord Voldemort. Skal han vinne denne gangen?

Denne boken kan du lese for alle alder og det blir aldri kjedelig å lese den igjen og igjen. Det er kanskje vanskelig å si, hva det er som tiltrekker lesere i denne boken. Jeg vil trekke frem gutten som har et arr i ansiktet sitt i form av et lyn. Dette fordi han er lett å kjenne igjen i boken.

De fleste har sikkert bare sett filmen om Harry, men tro meg, lese om han, ikke desto verre. Motsatt, enda mer interessant. I filmen du ikke bestandig kan se hvordan hovedpersonene føler seg inni, men i boka står det veldig gode beskrivelser, så du kan se en helt annen Harry enn den som du har sett i filmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar